Michael Jackson egy tévéshow-ban tér vissza

Vágólapra másolva!
Michael Jackson a hírek szerint egy brit tévés valóságshow-ban vállalt szereplést. Az X Factor című műsor zenei tehetségeket keres, amiben Jackson lehet az egyik mentora és egyben zsűritagja a fiataloknak.
Vágólapra másolva!

Michael Jackson hamarosan egy brit tehetségkutató tévéshow egyik főszereplőjeként térhet vissza.

A brit sajtó tudomása szerint ugyanis Jackson elfogadta a The X Factor elnevezésű műsor készítőinek felkérését, amiben - a Megasztár-hoz hasonlóan - fiatal tehetségeket fognak kiválogatni és istápolni egy reality műsor keretein belül. Rajta kívül a zsűriben olyan nevek foglalnak majd helyet, mint a SonyBMG lemezkiadó brit A&R -ja, Simon Cowell producer, aki korábban már látható volt hasonló szerepkörben, Sharon Osbourne, Dannii Minogue vagy Louis Walsh.

A műsort még idén karácsony előtt adásba teszik. Jacko állítólag főleg az énektudását fogja csiszolni a jelentkező kedvű fiataloknak, ami azért valószínűsíthetően neki is némi kihívást jelenthet, hiszen jó pár éve nem lépett színpadra, és utolsó zenei kiadványa négy évvel ezelőtt látott napvilágot.

"Nagyon nagy neveket sikerült szereznünk a műsorhoz, de Michael Jackson túlzás nélkül szenzációs igazolás" - mondta egy bennfentes a The Sun bulvárlapnak. "Egy igazi világsztárról van szó, és ez lesz az első tévészereplése Nagy-Britanniában azóta, hogy 2003-ban Martin Bashir azt a hírhedt interjút csinálta vele."