Újra összeállhat a New Kids On The Block

Vágólapra másolva!
Hamarosan lehet, hogy egy újabb fiúcsapat újraélesztésére számíthatunk: egyre több információ ugyanis azt sugallja, hogy még idén összeáll a '90-es évek elejének legsikeresebb amerikai fiúegyüttese, a New Kids On The Block.
Vágólapra másolva!

Úgy fest, hogy a Spice Girls és a Take That után a New Kids On The Block is újraéled.

A '80-as évek vége, '90-es évek elejének egyik legsikeresebb fiúbandája, a bostoni NKOTB honlapján - ami hosszú idő után pár napja újraindult - lelkesítő üzenet jelent meg, melyben arra hívják fel a rajongóik figyelmét, hogy hamarosan egy nagy bejelentésre készülnek. Amiből szinte mindenki kiveheti az üzenetet: a Jordan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Jonathan Knight és Danny Wood tagok alkotta fiúcsapat újra összeáll. A menedzsment részéről még komolyabb megerősítés nem hangzott el, sem a fiúk további tervei nem láttak még napvilágot; turnéra, best of albumra vagy épp új lemezre számíthatnak-e a rajongók. Sőt még azt sem lehet tudni, hogy mindegyik tag részt vesz-e az újrakezdésben. Egyikőjük már a héten megtörte a hallgatást: Danny Wood a saját MySpace-es blogján próbálta cáfolni a sajtóban megjelent híreket, de beírásából érezhető, hogy ettől függetlenül nem tartja kizártnak a közös munkát.

"Szeretném eloszlatni az NKOTB közös turnéjáról szóló híreket. Jelenleg nem folynak tárgyalások, de ha mégis lesz, akkor azt hivatalos úton fogjuk bejelenteni. Nem kell elhinni mindent, amit az újságokban olvastok. De tudjátok: Soha ne mondd, hogy soha!" - írta myspace-es oldalán.

Hivatalos oldaluk mégis félreérthető sorokat közöl. "Boston utcáin nőttek fel. Minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája lettek. Generációkra voltak hatással. Több mint 70 millió albumot adtak el világszerte, és közel 1 milliárd dollárt kerestek az évek során. 5 platinalemez, 10 top10-es sláger, öt No.1. kislemez fűződik nevükhöz. Itt hagyták abba. Azóta is rajongók milliója várja visszatérésüket. Készen álltok?"

Az együttes hivatalosan 1994-ben intett búcsút a közönségnek, olyan sikerek után, mint a Hangin' Tough, a Step by Step, az I'll Be Loving You (Forever) vagy a You Got It (The Right Stuff) című slágerek. Az elmúlt évek során a Music Televisionnek több próbálkozása is volt, hogy összehozza a fiúkat, de mindig akadt olyan tag, aki mégsem támogatta ezt a tervet. Bár nem is nagyon volt rá eddig szükségük, hiszen szólóban is sikeresnek volt mondható mindegyik fiú, igaz, olyan is akadt közöttük, aki teljesen más pálya felé vette az irányt. A NKOTB legfiatalabb tagja, a most már 35 esztendős Joey McIntyre szólóalbumokat adott ki, és sokat volt látható a Broadway színpadán. Donnie Wahlberg - aki a színész Mark Wahlberg bátyja - szintén Hollywood felé vette az irányt: az HBO több Emmy-díjjal is kitüntetett sorozatában, Az elit alakulat-ban kapott főszerepet, de az NBC Boomtown-jában is vagy épp A hatodik érzék című filmben is viszontláthattuk. Az együttes egyik meghatározó énekesének számító Jordan Knight zenei szólókarrierét építgette kisebb-nagyobb sikerrel, míg Danny Wood többgyermekes apaként zenei producerként dolgozgatott. Egyedüli pályaelhagyónak Jordan bátyja, a már 40 esztendős Jonathan Knight tekinthető, aki az ingatlanszakmában találta meg a helyét: elvégezte a műszaki egyetemet, és egy jól menő bostoni ingatlanos cég vezetője és tulajdonosa lett.