Nem titkolózik tovább a meleg R&B sztár

Frank Ocean
Vágólapra másolva!
Frank Ocean, aki pont a homofób kirohanásairól is hírhedt Odd Future kollektíva tagjaként vált ismertté, a blogján jelentette be, hogy meleg.
Vágólapra másolva!

A 24 éves énekesről többször is megírtuk már, hogy az R&B műfaj egyik megújítójaként tekintenek rá, és a rövidesen megjelenő első, önálló albuma is ott van az év legjobban várt debütálásai között. A Christopher Breaux néven anyakönyvezett Ocean most viszont a rendszeresen homofóbiával vádolt hiphop/R&B közegben még mindig rendkívül bátornak számító döntést hozott meg azzal, hogy a Tumblr oldalán arról írt, hogy szerelmes egy másik férfiba.

Forrás: AFP

A hosszú, konkrétumokat nélkülöző vallomás a Channel Orange című album borítóján lesz majd olvasható, ám Ocean úgy döntött, hogy elébe megy a híreszteléseknek a bejelentéssel. Mindennek az a pikantériája, hogy az Odd Future hiphop kollektívát - mellyel Ocean 2010 óta dolgozik együtt - rendszeresen homofóbiával vádolják. Az énekes tavalyi mixtape-je révén vált igazán ismertté, de írt már dalt a Kanye West-Jay Z közös lemezre, illetve Beyoncénak is; bemutatkozó lemezén pedig feltűnik Andre 3000 az Outkastból, és John Mayer is.