Rihanna megmutatja, hogyan kell segget rázni

Rihanna Pour It Up című videoklipje
Vágólapra másolva!
Rihanna komoly múlttal rendelkezik ún. provokatív videók terén, de a Pour It Up az eddigi csúcs. A zene is tipikusan olyan, ami Amerikában a sztriptízklubokban szól, és a szöveg is erről szól.
Vágólapra másolva!

A klipben Rihannán alig van valami ruha, igaz, annak viszont egy része gyémánt; továbbá szerepelnek benne profi rúdtáncosok (értsd: sztriptíztáncosok) mindenféle erotikus mutatvánnyal, szintén pont egy hajszállal a 18-as karika alá öltözve. A legnagyobb figyelmet a vízben twerkölés váltotta ki; illetve maga Rihanna is bemutatja, hogyan rázza ő. Ezt sokan üzenetként értelmezték: "na figyelj csak, Miley, így kell ezt" - bár a videón májusban kezdtek el dolgozni, amikor még nem tudhattuk, hogy augusztus végén mindenki Miley Cyrus mutatványáról fog beszélni.

Rihanna egyébként részletesen beszámolt a forgatásról; werkfilm is készült, ebben például azt meséli az egyik táncosnőről, hogy "a feneke önálló életet él; annyira, hogy külön öltözője van." Ugyanitt azt vélelmezi a koreográfus, hogy persze, nagyon, nagyon szexi a videó, de szerinte egyben nagyon művészi is. Ez mindenféle fura színezésekben, montázsokban és áttűnésekben érhető tetten, ha valaki éppen az művészetet keresi egy provokatív Rihanna-klipben.