Adele soha többet nem akar turnézni

2017.06.29. 15:45

Adele világ körüli turnéja a végéhez közeledik. A Wembley Stadionban adott június 28-i koncertje után az énekesnő megerősítette: elképzelhető, hogy soha többet nem indul turnézni.

  

AdeleForrás: AFP/Kevin Winter

Adele már márciusban, Aucklandben is beszélt arról a színpadon, hogy talán a jelenlegi lesz az utolsó turnéja.  "Nem vagyok valami jó a turnézásban... a tapstól sebezhetőnek érzem magam. Nem tudom, fogok-e még valaha turnézni. Idáig is csak miattatok csináltam" - fogalmazott akkor.

Június 28-án, Londonban adott koncertjén a program mellett egy kézzel írt üzenetet is találhattak a rajongók, amelyben az énekesnő elmagyarázta, miért vonakodik újra útra kelni.

Adele itt a koncertkörút állomásainak áttekintése után azt írja többek között, hogy a turnézás nem igazán neki való,  mert sokkal jobban szeret otthon lenni. Hozzáteszi ugyan, hogy a befejezésekor 123 show-t felölelő sorozatot fantasztikus öröm volt végigcsinálni - hiszen elsősorban a közönségért vállalkozott erre -, de mégis azért választotta Londont az utolsó koncertek helyszínéül, mert nem tudja, lesz-e még valaha turnéja.  Ezért a mostanit az otthonában akarta befejezni.

"Köszönöm, hogy eljöttetek, köszönöm a nevetségesen sok szeretetet és kedvességet. Egész életemben emlékezni fogok erre. Szeretlek benneteket! Most pedig jó éjszakát!" - írja. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK