Helyettesítő tanár lett Lady Gagából

Lady Gaga in Berlin exclusive INTERVIEW TATTOO lady gaga
The video grab shows US singer Lady Gaga during a dpa interview in Berlin, Germany, 08 September 2016. The artists new single 'Perfect Illusion' comes out on 09 September 2016. Photo: NICO TAPIA/dpa
Vágólapra másolva!
Lady Gaga helyettesítő tanárként állt a Walter Reed Middle School diákjai elé – méghozzá egy reklámfilmben, amelyet azért forgattak, hogy bejelentsék: Lady Gaga összefog a Staplesszel, egy nagy irodaszergyártó céggel, hogy az iskolások könnyebben hozzájuthassanak a tanulásukhoz szükséges eszközökhöz. A popsztár láthatóan nagyon komolyan vette a szerepet.
Vágólapra másolva!
Lady Gaga 2016-ban Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Nico Tapia

A Staples for Students program keretében az irodaszereket gyártó cég már tett egy 2 millió dolláros felajánlást, most pedig Lady Gaga Born This Way Foundation nevű alapítványával és a DonorsChoose.org nevű szervezettel együtt kezdenek jótékonysági hozzájárulásokat gyűjteni a gyerekek tanszerellátásához. A Staples emellett még egy versenyt is hirdetett a diákoknak, amelynek győztese egy 50 ezer dolláros ösztöndíjat nyerhet el, és elutazhat Las Vegasba személyesen találkozni az ott koncertező Lady Gagával.

Ezt a kezdeményezést népszerűsítette Lady Gaga azzal a videóval, amelyen konzervatív külsejű

helyettesítő tanárként jelent meg egy osztályteremben.

Az új tanárnőt kitörő lelkesedéssel fogadták a diákok, és szívesen meséltek neki jövendőbeli terveikről – Gaga pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy ezeknek a vágyaknak a megvalósításához a gyerekeknek minden szükséges eszközt meg kell kapniuk, és pozitív légkörben kell tanulniuk.

A sztárt, akit általában extravagáns fellépőruhákban láthat a közönség, itt nézheti meg "iskolai alkalmazottként":