Pandamacit és műbajuszt kértek a Sound fellépői

2016. 07. 10., Balaton, Balaton Sound, fesztivál, Party, Telekom, Zamárdi 2016. 07. 10. Balaton Balaton Sound Party Telekom Zamárdi fesztivál
Vágólapra másolva!
Az idei Balaton Sound nagyon sok sztárfellépőt ígért, akik minden eddiginél kreatívabb kívánságlistákat nyújtottak be a szervezőknek. 
Vágólapra másolva!

Míg korábban leginkább drága italok szerepeltek a listán, a szervezők elárulták, hogy idén a pandamacitól a műbajuszig számos szokatlan kérés érkezett. Neveket nem árultak el a szervezők, de kiderült, hogy van olyan zenész, aki egy egyszerű, eldobható fényképezőgépet kér, mások konkrétan az Instax Mini Instant fényképezőgépet szeretnék az öltözőbe.

Tavaly ilyen volt a hangulat a Soundon Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Egy kaliforniai csapat soundos pólókat és sapkákat kért fellépőruhaként, míg

a tavalyi fellépését az utolsó percben lemondó Shulz, egy magyar focimezt akar majd viselni

a szettje alatt. Egy kanadai formáció hosszan sorolja, hogy kik nem mehetnek fel a színpadra, amíg játszanak. Ezek közt vannak trapéz artisták, go-go táncosok, gólyalábasok és beszélő papagájok is mások mellett.

Egy svéd duó pedig arról ír, hogy lehetőleg ne mopedet, segway-t, egykerekűt, El Caminót vagy a Vissza a jövőbe című filmben halhatatlanná vált DeLoreant küldjenek értük a szervezők a reptérre.

Aztán van, aki rengeteg csokit kért, mások felbélyegzett helyi képeslapokat, de

van, aki egy pingpongasztalt és egy pandamacit akar az öltözőjébe,

sőt olyan is volt, aki azt írta, hogy többféle műbajuszt szeretne, és „a jelenlegi vagy egy korábbi elnökünk maszkját”.