Terrortámadással fenyegetőztek Ariana Grande legutóbbi koncertjén

2017.07.11. 11:25

Egy 22 éves kolumbiai férfit tartóztattak le, mert terrortámadással fenyegetőzött Ariana Grande vasárnapi, Costa Rica-i koncertje előtt. 

Úgy néz ki, sokan nem akarnak felejteni, és az énekesnőt sem hagyják felejteni. Ariana Grande vasárnap lépett fel a Costa Ricán. A koncert rendesen le is ment, de kiderült, hogy valaki már a koncert előtt

terrortámadással fenyegetőzött.

Ariana Grande egyik idei, New York-i koncertjénForrás: Getty Images/Kevin Mazur

Szombaton letartóztattak egy 22 éves kolumbiai férfit, aki, állítólag több fenyegető üzenetet is írt a koncertet hirdető Facebook-oldalon. A koncert a fővárosban volt, és a férfi egy közeli településről írta üzeneteit. A Daily Mail azt írja egy helyi nyomozóra hivatkozva, hogy az első fenyegető üzenetet

arabul írta,

és nagyjából arról szólt, hogy veszély és esetleg támadás fenyegeti a koncertet. Az üzenet íróját családnevei alapján könnyen megtalálták, és le is tartóztatták.

Az énekesnő néhány napja Argentínában lépett fel, és fel is töltött egy képet az Instagramra, amivel megemlékezett a manchesteri terrortámadás legfiatalabb áldozatáról, Saffie-ről is, aki aznap ünnepelte volna kilencedik születésnapját. 

What's newwwww, Buenos Aires Argentina, I love you ☁️ Saffie, we're of you baby

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK