Így mutat Ed Sheeran a Trónok harcában

2017.07.17. 16:23

Július 16-án volt a premierje a Trónok harca várva várt hetedik évadának, és az első részben a visszatérő szereplőkhöz Ed Sheeran is csatlakozott egy cameo erejéig. 

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Ed Sheeran kapott egy rövidke szerepet a sorozatban, májusban pedig elárulta, hogy az énekes-dalszerző nem meglepő módon azt csinálja majd, amihez a legjobban ért: énekel. A brit popsztár rögtön az első részben tűnt fel, és egy videó is felkerült az internetre a jelenetéről. 

Ed Sheeran katonák csoportjában ülve vezeti az éneklést, mikor az Arya Starkot játszó (egyébként Sheeran-rajongó) Maise Williams elhalad mellettük lóháton. Az éneklés Arya megjelenésére abbamarad, a lány pedig megszólítja Sheerant: "nagyon szép dal, korábban nem hallottam" - mondja. Erre a nemrég új albummal jelentkező Sheeran azt válaszolja, hogy ez egy új dal. A rövid jelenetben egyébként keveset hallunk a dalból, de többek között arról szól, hogy míg az arany rideg, a nők keze mindig meleg.

A hetedik évad premierjét követően Sheeran, akit már nem kötött a titoktartás, egy fotót is közzétett a forgatásról az Instagramján. 

Sheeran egyébként már vasárnap arra buzdította instragramos követőit, hogy nézzék este a sorozatot, sőt, egy videót is közzétett magáról, ahogy a Trónok harcát nézi a tévében, bár éppen nem az ő jelenete megy a felvétel alatt. 

Az NME azt írja, hogy nem lehet tudni, hogy láthatjuk-e még Sheerant az évad során, vagy mindössze ennyi szerepe volt az HBO sorozatában. 

A cameója viszont nem egyedülálló: korábban a zenészek közül a Coldplay, a Snow Patrol és a Mastodon is feltűnt a Trónok harcában. 

Ed Sheeran egyébként a Twitteren is megosztotta az instragramos posztokat, pedig július elején még arról beszélt, hogy nem használja többet az oldalt, mert elege van a gonosz kommentekből. Ha teljesen nem is hagyta ott a Twittert, úgy tűnik, tényleg visszafogta a használatát, mert csak az instagramos bejegyzéseit posztolja azóta. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK