Milliós autókkal lepték meg egymást a szerelmes rapperek

Cardi B
INDIO, CA - APRIL 15: Rapper Cardi B performs on the Coachella stage during week 1, day 3 of the Coachella Valley Music and Arts Festival on April 15, 2018 in Indio, California. (Photo by Scott Dudelson/Getty Images for Coachella)
Vágólapra másolva!
A hónap közepén szült, és azóta nem is tett fel magáról képet a közösségi médiás felületeire a rapper Cardi B. Most viszont megtört a jég, mert párjával megajándékozták egymást egy-egy Lamborghinivel, a pillanatot pedig meg is örökítették.
Vágólapra másolva!

A tavaly óta egy párt alkotó két rapper, Cardi B és Offset lánya, Kulture július 10-én született, és az énekesnő azóta nem tett fel magáról képet egyik közösségi médiás felületére sem. A hétvégén viszont megtört a jég. Ugyanis

a szülővé válás felett érzett örömükben

megajándékozták egymást egy-egy Lamborghini Aventadorral, és gyorsan megörökítették az átvétel pillanatait.

Blessed & Gifted Official Lamb owners @offsetyrn #aventador #His&Hers #kultureparents

Cardi B Official IG (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

Több kép is felkerült mindkettejük Instagram-oldalára, de a lényeg ugyanaz. Ülnek a kocsijukon, Offset az ő zöldjén, papucsban, Cardi B pedig a kéken, amihez passzoló körömlakkot választott. Egy ilyen Aventador ára nagyjából 150 millió forint körül van.

Cardi B egyébként korábban úgy tervezte, hogy már idén ősszel turnéra indul Bruno Marsszal, de időközben rájött, hogy az anyaság ennél bonyolultabb dolog, ráadásul az orvosok is közölték vele, hogy nem a legjobb ötlet egy párhónapos gyereket turnéra vinni.

Sem a melle, sem a hónalja nem izzadt még ennyire az énekesnőnek

Elképesztő részletességgel számolt be a forgatás legapróbb részleteiről.

Az énekesnő július közepén szült, de májusban még javában forgatott. A legutóbbi videóklipjének forgatási körülményeiről zavarbaejtő részletességgel számolt be.