Bejelentették a jövő évi Balaton Sound első fellépőit

2018.12.07. 12:08

A Balaton Sound szervezői pénteken bejelentették a jövő évi fesztivál sztárfellépőinek első sorát. 

A szervezők pénteken bejelentették az első neveket a jövő évi Balaton Sound fesztiválra. A 2019-es fellépők között lesz a mályvacukor-maszkos DJ és producer Marshmello, aki nemrég, a 2018-as MTV EMA gálán elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat.

Fellép még a DJ Mag toplistájának élvonalából évek óta kirobbanthatatlan Armin van Buuren vagy a William Sami Étienne Grigahcine név helyett DJ Snake-ként méltán híres párizsi DJ. Igent mondott a szervezők felkérésére a világ legnagyobb mainstream hip-hop sztárjainak egyike, Future, a berlini elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb emelkedett figurája, Paul Kalkbrenner és közkívánatra visszatér az ausztrál house DJ-producer Timmy Trumpet is

A Soundra tart jövőre a DJ Mag listáján az elmúlt évben 4 pozíciót ugró és immár világ 7. Legjobb DJ-je, Don Diablo, az ausztrál ikertestvérek, Mim és Liv Nervo, továbbá Hernan Cattaneo is, aztán ott lesz az ausztrál ifjú titán, Will Sparks, az amsterdami DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano, valamint a kanadai rapper/hip-hopper, Killy. Idén az early bird jegyakció 72 órás lesz, és december 10-én indul. A 2019-es Balaton Sound július 3-tól 7-ig tart. 

további tartalmak a rovatból