Hatodik alkalommal mutathatják meg magukat a tehetségek

Vágólapra másolva!
Hatodik alkalommal indul a koncertező előadók egyik legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad!, aminek résztvevői meghívást kapnak a legnagyobb magyar fesztiválokra, a győztes pedig nagyszínpados fellépéshez jut. 
Vágólapra másolva!

Hatodik alkalommal rendezik meg a koncertező formációk egyik legrangosabb hazai versenyét a Nagy-Szín-Pad!-ot. A részvétel továbbra is kizárólag meghívásos alapon működik, a szervezők nem fogadnak el jelentkezéseket. És fontos hangsúlyozni, hogy ez nem tehetségkutató, hanem tehetségMUTATÓ, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik klubszinten már kellően népszerűek. A rendezvénysorozat egyfajta katapultként is szolgálhat azok számára, akik eddigi karrierjük során már bizonyították a nagyszínpad-érettségüket, megalapozták a jövőjüket, csak

a nagy áttörés lehetőségére várnak.

A Nagy-Szín-Pad! eddigi éveiben olyan előadók és zenekarok szerepeltek benne, akik ma már arénákban és a fesztiválok nagyszínpadán lépnek fel. Ilyen többek között a Halott Pénz, a Margaret Island, a Honeybeast, a Lóci Játszik vagy a tavalyi győztes, az Apey & the Pea is.

Óriási a tét az idei Nagy-Szín-Pad!-on

Ötödik alkalommal indul el a Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye, amelyben ismert és népszerű előadók lépnek színpadra a szinte felsorolhatatlan számú díjért. A közönség mellett idén a 10 korábbi évek résztvevőiből álló Nagy-Szín-Pad! Crew is értékeli a produkciókat.

Lobenwein Norbert, a Nagy-Szín-Pad! alapítója azt mondta, „a mezőny idén is hihetetlenül színes és erős. A résztvevők között akad lenyűgözően tehetséges énekesnő, tehetségkutató győztes rapcsapat, hatalmas és lojális rajongótáborral rendelkező együttes, a YouTube-on nézettségi rekordokat döntögető trió, és évek óta élmezőnyben dolgozó rockzenekar is. Bárki nyerjen is idén, egy biztos: ők már mindannyian győztesek, és fényes karrier előtt állnak.”

Száznál is több koncertszervezőtől, producertől, újságírótól, zenei szerkesztőtől érkeznek ajánlások azokról a zenekarokról és előadókról, akik önerőből jutottak el teltházas klubkoncertekig, vagy éppen rádióban és YouTube-on népszerű dalokig. Közülük választja ki egy nagy létszámú kör azt a nyolc előadót, akiket meghívnak a versenyre. „A Nagy-Szín-Pad! elődöntői és döntője teljes koncertekből áll, így akár egy négy plusz egy napos fesztiválnak is tekinthető, amelynek

kulisszái mögé a tévénézők is betekintést nyerhetnek.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a résztvevőknek a lehető legprofesszionálisabb lehetőséget nyújtsuk a nagyobb közönség előtti bemutatkozásra, és idén számos újítást bevezetve még nagyobb hangsúlyt fektetünk a látványelemekre” – mondta az alapító. Egyébként a fesztiválfelkérések mellett rengeteg értékes díjjal is gazdagodnak majd a legjobb Nagy-Szín-Pad!-osok.