Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Újra komoly elismerést kapott a debreceni Campus Fesztivál

Vágólapra másolva!
Ismét beválasztotta a minősített európai fesztiválok közé a Europe for Festivals, Festivals for Europe (EFFE) európai fesztiválszövetség a debreceni Campust.
Vágólapra másolva!

Beválasztották a minősített európai fesztiválok közé a debreceni Campus fesztivált. A minősítést a Europe for Festivals, Festivals for Europe (EFFE) európai fesztiválszövetségtől kapták a debreceniek. Az szövetség célja, hogy a legjobb rendezvényeket díjazza. Amelyik fesztivál megkapja a minősítést, az helyet kap a központi kommunikációban, emellett pedig részletesen írnak róla az EFFE kiadványában. A magyarországi fesztiválokat a Magyar Fesztivál Szövetség

terjeszti fel a nemzetközi zsűrinek.

A zenei programkínálatban a korábban bejelentett nevek, például a Limp Bizkit és Alan Walker mellett Willy William és a Delinquent Habits, valamint Nora En Pure is szerepel. A magyar együttesek közül pedig már biztosan ott lesz az idén 30 éves Tankcsapda, a 15 éves ünneplő Halott Pénz és Road, Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company és fellép majd a Nagy-Szín-Pad! Tehetségmutató nyolc résztvevője is. Az idei Campuson rekordszámú, több mint háromszáz hazai koncert várható – olvasható a fesztivál csütörtökön kiadott közleményében.

A jól ismert francia DJ-producer, Willy William 446 millió megtekintés felett járó Ego című számának köszönheti hírnevét, népszerűsége azóta is töretlen. Saját dalai mellett olyan előadókkal jegyez közös számokat, mint David Guetta, Cris Crab, J Balvin vagy Jason Derulo. A Los Angeles-i Delinquent Habits, a klasszikus amerikai hip-hop úttörője hatodik alkalommal érkezik Magyarországra, és július 20-án lép fel a debreceni Nagyerdőben. Az idei fesztivál egyébként július 17-én kezdődik, és tart négy napon át a debreceni Nagyerdő körülbelül 70 helyszínén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről