Rendhagyó duplakoncertre készül a Magashegyi Underground

Bocskor Bíborka Magashegyi Underground
Budapest, 2016. március 23. Bocskor Bíborka a Magashegyi Underground énekesnője Budapesten 2016. március 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Duplakoncertet ad november első két napján a Magashegyi Underground, ráadásul két eltérő műsort játszanak majd, így mindkét arcát megmutatahtja a a Bocskor Bíborka vezette zenekar. 
Vágólapra másolva!

Az A38-on ad dupla nagykoncertet a Magashegyi Underground november 1-én és 2-án. A duplázás különlegessége, hogy nem ugyanazt a műsort adják le 24 órás eltéréssel. 1-én szeánsz jellegű koncertet adnak, 2-ára pedig keményebb bulival készülnek. A Mindenszentek estéjére tervezett szeánsz-koncertet

valódi közösségi élménynek szánják.

Körülállható színpadon lépnek fel, és a rendhagyó felálláshoz különleges látvány is lesz: A te neved című klipjükből ismert liliomfüggönnyel borítják be a színpadot.

A négyfős kórussal kiegészített felállású előadáson hallhatóak lesznek Tóth Krisztina verseire készült legújabb dalaik többi korábbi versfeldolgozás mellett. Tóth Krisztina személyesen is közreműködik aznap este, az alkalomhoz illeszkedő szövegekkel készül. A hangos koncerten pedig a régi és új táncolós dalokból állít össze egy adaggal a zenekar, és nyilván eljátsszák majd az újabb dalaiket is.

Egyébként a két napra kedvezményes bérlet is vásárolható. A két koncerten összesen 37 dalt játszanak majd el. A rendhagyó dupla koncert után a zenekar 2020 tavaszáig nem lép fel Budapesten.