Meghalt a 28 éves dél-koreai énekesnő

music Square Vertical CLOSE-UP
This photo taken by Yonhap News Agency on July 24, 2018 shows K-pop star Goo Hara looking on in Seoul. - K-pop star Goo Hara, former member of South Korean girl group 'Kara', was found dead at her home in Seoul on November 24, South Korean police said. (Photo by STR / YONHAP / AFP) / - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT NO ARCHIVES RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USE
Vágólapra másolva!
Holtan találták szöüli otthonában a 28 éves énekesnőt, akinek csak az Instagramon volt másfél millió követője. 
Vágólapra másolva!

Holtan találták szöüli otthonában a fiatal dél-koreai énekes- és színésznőt, Goo Harát. A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy mi okozta a halálát, de valószínűsíthetően öngyilkosságot követett el. Többek közt azért, mert Hara

májusban került kórházba egy öngyilkossági kísérlet miatt.

Miután kikerült a kórházból, elárulta, hogy mély depresszióban szenved. Ezzel kapcsolatban nem mellékes információ, hogy korábbi élettársa bántalmazta. A férfi állítólag zsarolta is, hogy szexvideót szivárogtat ki a nőről. A férfit idén, év elején felfüggesztett börtönre ítélték. A depresszió okaként a rengeteg negatív kommentet említette – írja a BBC.

Goo Hara 2018-ban Forrás: AFP/Str

Goo Harának az Instagramon több mint másfél millió követője van, és a májusi öngyilkossági kísérletnél egy „viszlát"-ot írt az utolsónak szánt képe mellé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

잘자

구하라 (@koohara__) által megosztott bejegyzés,

Ez az utolsó kép, amit két nappal ezelőtt töltött fel az Instagramra. Ehhez annyit írt: „jó éjt”. Goo Hara 2008-ban csatlakozott a rendkívül sikeres K-popformációhoz, a Karához, majd 2015-ben indította be szólókarrierjét. Hara a 2010-es évek elején kezdett színészkedni is.

Október közepén hasonló hír rázta meg a K-pop világát: holtan találták a 25 éves Sullit. Szintén sikeres énekesnő, szintén próbálkozott színészettel, de végül öngyilkos lett.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!