Csak a színpad enyhített Koós János fájdalmán

Koós János, Ferencváros
Vágólapra másolva!
Volt, aki tudta, hogy nagy lehet a baj, volt, aki látta rajta, hogy fájdalmai vannak. Elmondásukból kiderült, hogy Koós János az utolsó hetekben már komoly fájdalommal küzdött. 
Vágólapra másolva!

Koós János családja vasárnap jelentette be, hogy a 81 éves táncdalénekes rövid betegség után meghalt. Azt egyelőre nem tudni, mi volt a betegség, de Koós János jó néhány barátja nyilatkozta a halálhír óta, hogy az énekes az utóbbi időkben gyengélkedett.

Barátja szerint Koós János az utolsó hetekben már tudhatta, hogy állapota nem fog javulni Forrás: Fradi.hu

Az egyik barát azt mondta a Blikknek: „néhány hete már mondogatta, hogy kórházba kell mennie, műteni fogják, és nagyon vészjósló volt, ahogy az operációról beszélt.

Szomorú volt ezeket hallani tőle. Nem adta fel a harcot, imádott élni, a családja, az unokája, a közönség szeretete éltette, de mintha elfogadta volna a sorsát, hogy számára hamarosan véget ér a dal.” Csongrádi Kata például február 9-én találkozott utoljára Koós Jánossal, amikor a telt házas S. Nagy István-emlékkoncerten lépett fel. Az énekesnő azt mondta a lapnak, hogy „bár nagy fájdalmai voltak,

Alig tudta fogni a mikrofont, viszont, amikor színpadra állt, ebből már semmi sem látszott, sőt, picit táncolt is.”

Pécsi Ildikó azt mondta, „ő volt a meglepetés sztárvendégem a férjem 75. születésnapján. Bár tudtuk, hogy már mindannyian kicsit betegecskék vagyunk, olyan jól szórakoztunk. Csodás dolog, hogy elmondhatom: a barátunk volt.”

Zalatnay Sarolta pedig azt mondta, „amikor felment, mintha kicserélték volna. Ott semmi nem látszott rajta. Igaz, olyan volt, hogy amikor kint álltunk a közönség előtt, akkor odasúgta, hogy most „mivel is kezdek. Folyton hülyült, de visszagondolva már nem vagyok benne biztos, hogy ez az az utolsó időkben is így volt.”