Tiesto is jön az idei Balaton Soundra

2019.01.22. 10:40

Tucatnál is több új fellépőt jelentettek be a Balaton Sound szervezői az idei fesztiválra. Fellép Zamárdiban Tiesto és a Rudimental is, és rengeteg újdonságra számíthatnak a VIP-jegyekre pályázók. 

A friss listán szerepel a SOUND közönségének nagy kedvence, a The Chainsmokers, Tiësto, a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin, napjaink egyik felkapott rapelőadója, G-Eazy, valamint a brit énekes, dalszövegíró, Jess Glyne.

Élő produkcióval érkezik az angol drum&bass csapat, a Rudimental, játszik a SOUNDon Nicky Romero, fellép a két producer/dj kollaborációja, a Tchami x Malaa formáció, a Sophie Hawley-Weld and Tucker Halpern alkotta amerikai duó, a Sofi Tukker, a világ legnagyobb fesztiváljain állandó vendégként szereplő Jauz, az amerikai dj, Deorro, az Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai, az iráni-amerikai house/techno dj és producer, Dubfire és jön a dán dj/producer Martin Jensen is.

A lehető legjobbkor jött ez a balatoni videó

Elkészült Európa egyik legrangosabb vízparti fesztiváljának, a Balaton Soundnak az aftermovie-ja. A Sziget és a VOLT Fesztivál aftermovie-ja után elkészült az idei Balaton Sound kisfilmje is. A 2019-es Balaton Soundra december 10-én, délben indul az early bird jegyakció.

A szervezők nagy erőkkel dolgoznak egy új VIP-ajánlat véglegesítésén. A részletekre még várni kell, de annyi már biztos, hogy 2019-ben a VIP-jegyet váltók

már nemcsak a nagyszínpaddal szemben kialakított VIP-ben élvezhetik a különféle prémium szolgáltatásokat, hanem a Party Arénában és a harmadik legnagyobb színpad mellett is. További újdonságként idén a nagyszínpad VIP-teraszáról egy impozáns felüljárón keresztül közvetlenül elérhető lesz egy közel 1000 m²-es, vízen kialakított plázs, amely nyugágyakkal, napernyőkkel, koktélbárral, belső medencével, dj-k közreműködésével szórakoztatja majd azokat, akik VIP-napijegyet és bérletet vásárolnak a fesztiválra, vagy esetleg a korábban megvásárolt bérletüket szeretnék VIP-re módosítani.

A most bejelentett nevek a már korábban ismertetett Marshmello, Armin van Buuren, DJ SNAKE, Timmy Trumpet, FUTURE, Don Diablo, Nervo, Will Sparks, Sunnery James & Ryan Marcian, Killy, Hernan Cattaneo, Paul Kalkbrenner listához csatlakoztak, és hamarosan újabb fellépők is társulnak hozzájuk. Az idei fesztivál július 3. és 7. között lesz Zamárdiban. 

további tartalmak a rovatból