Nézze meg, hogy eszi zacskóstul a chipset Katy Perry

Katy Perry
Vágólapra másolva!
Katy Perry az American Idol-ban árulta el, hogy pont ugyanolyan érdekes módon készült fel annak idején a fellépésekre, ahogy a műsor egyik versenyzője. A közösen használt technika felett érzett öröm miatt pedig rövid evőverseny következett. 
Vágólapra másolva!

A néhány napja eljegyzett Katy Perry énekesnő az American Idol című tehetségkutató válogatóján árulta el, hogyan készült annak idején a komolyabb éneklésekre. Az egyik meghallgatás előtt a zsűri másik tagja, Luke Bryan countryzenész arról kérdezte az éppen megérkező fiatal jelentkezőt, hogyan szokta bemelegíteni a hangját, mire a nő azt mondta,

Erre Katy Perry annyira megörült, hogy egyből előkapta a zsűriasztal rejtett részeiben tárolt kis chipseit. És mindjárt elárulta, hogy ő is pont ugyanezt a technikát használta, mikor pályája elején Nashville-ben képezte magát.

Aztán Katy Perry megkérdezte a nőt, hogy a két, előbányászott chips közül melyiket kéri, majd egy „egyed”-del odadobta neki. Erre zsűritársával, Luke Bryannel elkezdtek versenyt enni a jelentkezővel. Először Bryan kezdett enni, majd Katy Perry

kikapta a zacskót a kezéből és beletömte a szájába.

Bryan végül megfogta a zacskó, Perry szájából éppen csak kilógó csücskét, és egy adag megrágott chipsszel együtt kirántotta. Katy Perry a magánszám után annyit mondott a fiatal nőnek, hogy „oké, most pedig énekelned kéne”. A nő azt mondta, előbb befejezné, mert még van pár falat a zacskójában, erre Perry viccből ráüvöltött, hogy "énekelj!".