A '80-as évek szívtiprója is fellép Paloznakon

2019.03.25. 16:15

A '80-as évek sztárja, a Never Gonna Give You Up sláger énekese is fellép nyáron Paloznakon, a Jazzpikniken. Rick Astley a 2000-es évek eleje óta újra aktívan zenél, legutóbbi lemeze tavaly jött ki Beautiful Life címmel.

Rick Astley, a Never Gonna Give You Up című, '80-as évek végi sláger előadója is fellép az idei Paloznaki Jazzpikniken. Astley jelenlegi népszerűségét az is jelzi, hogy az előbb említett slágerét már félmilliárdan indították el a YouTube-on. Egyébként annak idején bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is, mivel ő lett az első férfi szólista, akinek az első nyolc kislemeze mind a toplista tetejére került. A hirtelen jött siker után hamar, mindössze 27 évesen döntött úgy, hogy visszavonul és idejét a családjának szenteli.

Két évtizeddel azután, hogy berobbant a zenei világba, ismét visszatért: a 2000-es években válogatás-albumokkal jelentkezett, majd az MTV Europe Music Awards gálán, 2008-ban Minden Idők Legjobb Előadója díjjal jutalmazták. 2016-ban UK Top 1 helyezést ért el a születésnapját ünneplő, 50 című albuma, amely hosszú időn keresztül vezette a brit lemezeladási listákat. Legújabb lemeze tavaly jött ki Beautiful Life címmel, és valamennyi dalát maga írta, hangszerelte és játszotta fel.

Idén a magyar közönség is ízelítőt kap a sztár megújult stílusából: augusztus 3-án, szombaton Rick Astley koncertezik Paloznakon. A Jazzpiknik Nagyszínpadának fellépői sora így néz ki: augusztus 1-jén, csütörtökön a The Jacksonsé a nyitóbuli, őket követi a Peet Project. Augusztus 2-án, pénteken a The Brand New Heavies, Little G Weevil és a Silhouette & Vinx játszanak. A szombati záróesten, augusztus 3-án pedig Rick Astley, Maceo Parker és Adani & Wolf lépnek színpadra.

további tartalmak a rovatból