Frappáns poénnal válaszolt a kifütyülésre a világsztár

2019.11.12. 18:11

Napjaink egyik leghíresebb rappere, Drake meglepetés vendégként lépett fel egy kisebb Los Angeles-i fesztiválon, de a fiataloknak pont elég volt az a pár szám, amennyit a színpadon vállalt, többet nem kértek belőle, kifütyülték. Most viszont egész vicces választ kaptak tőle.

Drake vasárnap meglepetés művészként ugrott be a Los Angeles-i Camp Flog Gnaw fesztiválra. Tyler, The Creator koncertjét egészítette ki néhány dalával. A közönség csak annyit tudot, hogy majd jön valaki, de nem rá számítottak. A fiatal fesztiválozók nagy része Frank Oceant várta, így nem igazán értékelték Drake párszámos fellépését. A kanadai rapper a kötelező műsor végén szólt a közönségnek, hogy ő igazából miattuk van itt, és hajlandó akár többet is énekelni, ha ők is benne vannak. A lent állók viszont kifütyülték, huhogtak, egyszóval leküldték a színpadról. A lenti videóból jól kiderül, mennyire szerették volna, hogy maradjon.

Volt aki így sikított, mikor megtudta, hogy nem a Frank Ocean megy a koncertre:

Drake másnap este egész frappáns választ adott az elégedetlenkedőknek az Instagram-oldalán. 

Azt írta a fesztiválon készült néhány fotójához: „fordulat... Épp most írtam alá egy 10 éves szerződést a Camp Flot Gnaw-val. Bocs srácok, 30 éves korotokig minden évben látni fogtok.”

további tartalmak a rovatból