A koronavírus hozhatja össze az Oasist

Ricky Hatton v Paulie Malignaggi hitman boxing HORIZONTAL GettyImageRank2
LAS VEGAS - NOVEMBER 22: Noel and Liam Gallagher of Oasis bring out boxer Ricky Hatton of England's belts before taking on Paulie Malignaggi during their light-welterweight fight at the MGM Grand Garden Arena November 22, 2008 in Las Vegas, Nevada. John Gichigi/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Úgy néz ki, a sokévi digitális mocskolódás után Liam Gallagher képes lenne összeállni testvérével és az Oasis többi tagjával egy jótékonysági koncertre, ha a világ túl lesz a koronavírus-járványon.
Vágólapra másolva!

„Most komolyan, egy csomó ember szerint egy s*ggfej vagyok, igaz, egy jóképű s*ggfej, de ha lemegy ez az egész, össze kéne állnunk” – kezdte a testvérének szán Twitter-bejegyzést a legendás Oasis alapítója. Liam Gallagher

egyértelműen a koronavírus-járványra utalt

a bejegyzésben, tehát annak a végét kellene megvárni(uk). Az Oasis 1991-ben alakult, de csak 2009-ig bírta szuflával. A levegőjük pedig elsősorban a két alapító testvér, Liam és Noel Gallagher egyre rossszabb kapcsolatának kezelésére ment el. A végén, 2009-ben Noel Gallagher egyszerűen kisétált az együttesből, és azt mondta, egy percig sem tud tovább dolgozni öccsével.

Liam Gallagher még azt is írta mostani felkérő bejegyzésében, hogy jótékonysági lenne a megmozdulás, és egyszeri alkalomról lenne szó:

Egy későbbi Twitter-bejegyzésében már a The Smiths és a The Cheeky Girls zeneakarokat is megszólította, és kérte, hogy csatlakozzanak ők is.

Letalpnyalózta testvérét az egykori Oasis énekese

A nagysikerű brit formáció, az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher a Twitteren szólt be bátyjának, amiért bandájával a U2 turnéján lép fel előzenekarként. Azt lehet tudni, hogy a világsikerű Oasist alapító Gallagher-testvérek, Liam és Noel nincsenek oda egymásért. Gyerekkoruk sem volt felhőtlen, apjuk rendesen verte őket, sokat lógtak az utcán, bringákat lopkodtak.

A Gallagher testvérek viszonya a 2009-es szakítás óta nem rendeződött, lényegében nem beszélnek egymással. Ha mégis, a kommunikáció teljesen egyoldalú, és annyiban merül ki, hogy Liam főleg a Twittert segítségül híva sértegeti bátyját. Egyébként a jótékony akciók nem állnak távol Liam Gallaghertől. Legújabb ilyen jellegű, komolyabb megmozdulása 2017-ben volt, mikor a manchesteri robbantás áldozatainak megsegítése miatt lépett fel.