Angolul tanul és virtuális énekórákon vesz részt a magyar énekesnő

Cserpes Laura
Vágólapra másolva!
Cserpes Laura énekesnő volt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának kedd esti vendége. 
Vágólapra másolva!

Új, karanténban készült videóklipjéről is beszélt Cserpes Laura kedd este a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook-oldalán. Az énekesnő volt a fesztivál kihívásának soron következő szereplője, és a többiekhez hasonlóan ő is élőben jelentkezett be az oldalon.

A majd 40 perces adásban elmondta, hogy a Változás című új dalának klipjéhez húgával vették fel a nyersanyagot. Az énekesnő a szántóföldek közti utakon járva táncol és énekel, és az egyszerűsége miatt úgy gondolták, jó, ha szövegvideós formába öntik az anyagot.

A dalról többek között azt mondt, „azt gondolom, hogy közel áll a mondanivalója a mostani helyzethez is. Mert nyilván ez a karantén nagyon sok változást hozott el az ember életében, és hozzá kellett szoknunk egyfajta lelassuláshoz. [...] Azt gondolm, hogy minden ember, akinek ekkora változás állt be az életében, most újra értékeli, amit eddig csinált, amit eddig képviselt, és azt is, hogy ezután mit szeretne.” Az énekesnő arról is beszélt, hogy

szabadidejét most arra is tudja használni, hogy angolul tanuljon, illetve kiderült, hogy az énekórái sem maradtak abba.

Annyi a különbség, hogy az énektanárával nem személyesen találkoznak, hanem online tart neki órákat. Cserpes Laura elmondta, hogy az elmúlt időszakban nagyon sok dalt írt. „Olyan dalok születnek, amik valamiért mások, mint amiket eddig írtam. Nyilván ennek biztos megvan a lelki háttere” – mondta. Az adás 30. perce körül beszélt a meglepetés projektjéről, amit még a járvány előtt indított el, és aminek a tervek szerint szeptemberben lesz a premierje.

Caramel a Maradj Otthon! Fesztivál keretein belül adott majdnem húszperces karanténkoncertet kedden.

A fesztivál kihívásának szerda esti szereplője az Irie Maffia tagja, MC Kemon lesz.