Új dalokat készít a karanténban Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi Sláger Téma
Vágólapra másolva!
Völgyesi Gabiék a karanténban készülő új dalaikról mesélnek a vasárnapi Sláger Témában.
Vágólapra másolva!

Április 12-én 20 órától a Unique zenekar civilben is egy párt alkotó zenészei, Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám, valamint Nazhat Karim kemenceépítő mester lesz a Sláger Téma vendége.

Komoly terveik voltak

A magyar előadók közül elsőként vonult családjával önkéntes karanténba Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám.

Pedig a Unique zenekarnak 2020-ra komoly tervei voltak.

Hogy ezek közül mi valósulhat meg, lehet-e még ebben az évben a régóta tervezett országos turnéból valami, illetve, hogy a lassan hagyománnyá váló, év végi nagykoncertjükre idén számíthatnak-e a rajongók, az ki fog derülni a műsorból.

Völgyesi Gabiiéknak komoly terveik voltak 2020-ra Forrás: Sláger Téma

Ahogy az is, hogy miért különleges az együttes legújabb klipje, és a Madárka dal miért igazán unikális a Unique történetében. Sőt, még azt is kiderül, miképpen telnek az önkéntes karanténban töltött hetek egy kiskamaszos családban, távol a belváros zajától.

Építészmérnökből lett kemenceépítő mester

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Nazhat Karim lesz a vendég, akitől megtudhatjuk, hogyan és miért jött Budapestre fiatalon Kurdisztánból. Miért gondolja úgy, hogy a magyar és a kurd rokon nép.

Nazhat Karim kemenceépítő mester Forrás: Sláger Téma

Meg persze azt is elárulja,

hogyan vált a Műszaki Egyetemen tanult építészmérnökből az elmúlt három évtizedben Magyarország leghíresebb kemenceépítő mesterévé.

Kiderül az is, hogy fiának cseppet sem véletlenül adta az Árpád nevet, illetve, hogy lesz-e, aki tovább viszi Karim mára tananyaggá lett mesterségét.