Két hónap után vége a világhírű énekesnő jegyességének

Demi Lovato, Grammy 2020
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 26: Demi Lovato performs onstage during the 62nd Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy/AFP
Vágólapra másolva!
Békességben váltak el egymástól. Állítólag nagyon tisztelik egymást, és boldogan tekintenek vissza az elmúlt fél évre, amiből két hónapot jegyben jártak. 
Vágólapra másolva!

Demi Lovato énekesnő és Max Ehrich színész idén tavasszal melegedtek össze, és a kapcsolatot a 29 éves színész nyáron egy gyűrűvel erősítette meg. A tengerparton kérte meg Demi Lovato kezét egy hatalmas gyémánttal ellátott gyűrűvel. Lovato nagyon boldog volt, természetesen az instagramos képes beszámoló sem maradhatott el, de úgy néz ki, a napokban elváltak útjaik, elköszöntek egymástól.

Lovato több mint 90 milliós követőtáborából annak idején 8 millióan jelezték egy like-kal, hogy ők is nagyon örülnek a sztárpár eljegyzésének. De szeptemberre mindennek vége lett, ugyanis

a pár úgy döntött, véget vetnek a kapcsolatuknak,

hogy mindketten kellő energiával építhessék tovább karrierjüket. Egyik ismerősük osztott meg pár részletet a Billboarddal. „Nagyon nehéz döntés volt, de Demi és Max úgy gondolták, jobb, ha külön utakon folytatják, hogy a karrierjeikre koncentrálhassanak. Nagyon tisztelik és szeretik egymást, és mindig boldogan emlékeznek majd vissza az együtt töltött időre” – mondta a lapnak az ismerősük.