Különleges felvételek között lehet válogatni a Müpa médiatárában

Harcsa Veronika, Gyémánt Balázs
Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Quartet
Vágólapra másolva!
Exkluzív koncertfelvételekkel és podcastekkel frissül a Müpa médiatára és a Müpa Podcast felületei. Közönségünk közel harminc, korábban nem hallott, nem látott felvétellel hangolódhat a következő évadra - írta honlapján a Müpa.
Vágólapra másolva!

A komoly- és könnyűzene rajongói is több lenyűgöző felvétel közül válogathatnak - olvasható a honlapon. Már elérhető a Nemzeti Filharmonikus Zenekar Kocsis Zoltánnak emléket állító hangversenye, újra megtekinthető a párizsi Notre-Dame orgonistája, Olivier Latry varázslatos előadása, Avishai Cohen és triójának érzelemdús és lebilincselő jazzkoncertje, valamint az Eric Sumo Band addigi történetének tizenhárom évét megkoronázó 2018-as fellépése is.

Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Quartet Forrás: Müpa

Közel húsz epizóddal frissül a Müpa Spotify-, valamint Apple Podcast-oldala. Újabb epizódok érhetőek el a Jazzrajongók sorozatból, illetve visszahallgathatók a Müpa kortárs írókat bemutató sorozata, a Literárium 2022/23-as előadásai is.

A Müpa digitális médiatára szeptember 4-éig regisztráció nélkül is nyitva áll a nagyközönség előtt, de a Müpa+ hűségprogram tagjai számára ezt követően is elérhetőek maradnak a felvételek.

Bobby McFerrin Forrás: Müpa