Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Verjük fel a tojásfehérjét, majd a tojássárgáját. Aztán öntsük egybe, szituáljuk bele a lisztet és a kakaóport. Tortaformába helyezzük, majd betesszük a 183 fokra előmelegített sütőbe. Miután elkészült a tészta, pogácsaformával korongokat szaggatunk. Visszahelyezzük a szaggatókba a tészta alapjainkat. Utána olvasszuk fel a fehércsokoládét, egy rész csokihoz két rész tejszínhabot adunk. Töltsük habzsákba, majd a tésztára rányomjuk, így képezve az első alapréteget. Sokkolóba helyezzük, vagy hűtőbe. Ugyanezt az eljárást alkalmazzuk a tejcsokoládénál is. A habzsákból a fehércsokira nyomjuk. Felolvasztjuk az étcsokoládét is, és azt habtejszínnel engedjük fel. A sokkolóból ismét kivesszük a tortácskákat, majd egy vékony étcsoki réteget simítunk rá és ismét lehűtjük. Ízlés szerint gyümölcsökkel, vagy gyümölcskrémekkel, esetleg lekvárral is tálalható.