Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Egy férfi csak 40 évesen lesz férfivá igazán - videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi 40 éves kora után érik igazán férfivá - sokszor halljuk ezt. Ma már nem meglepő, hogy egy férfi csak negyven éves korában, vagy az után kötelezi el magát, és érik meg az apaságra, vagy esetleg akkor indul be a karrierje.
Vágólapra másolva!

Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó 38 éves, és egy hónapja házasodott meg. Titokban, szűk családi körben vette feleségül gyermekei édesanyját, Epres Panni modellt. A magyar Elvis, Komár László 60 évesen sem érezte magát öregnek az apaságra, kislánya most öt és fél éves.

De nemcsak nálunk találunk a példát a későn érőkre, a tengerentúli sztárok körében is akadnak szép számmal. Brad Pitt 43 évesen, 4 évvel ezelőtt lett hirtelen apa, azóta már 6 gyereket nevelnek feleségével Angelina Jolieval. Bár hat éve vannak együtt, csak fél éve szánták el magukat a házasságra. Richard Gere éppen 40 éves volt, amikor a Micsoda nő című filmben szerepelt Julia Roberts oldalán. Ez a film hozta meg számára az igazi áttörést. Karrierje és magánélete is beindult. Egy évvel később vette el első feleségét Cindy Crawford szupermodellt.




Bár a férfiak élete rövidebb 5-10 évvel mint a nőké, és az igazságtalanságok sora már gyermekkorban elkezdődik, mivel közöttük magasabb a csecsemőhalandóság. Tehát a nőkhöz képest az élettartam tekintetében némi hátránnyal vágnak neki az életnek, valahogy azonban mégis nehezebben határozzák el magukat a nagy döntésekre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről