[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
naptárértekezletAlpok-Adria Bajnokság

Elkészült az Alpok-Adria Bajnokság 2005-ös naptára

2004.11.08., 10:37|Utolsó módosítás:2004. 11. 10., 15:35|

Az UEM Gyorsasági Motoros Bizottságának október 5-én, Bécsben tartott értekezletén megszületett az Alpok-Adria Bajnokság 2005-ös versenynaptára - írja a BR Organisation.

A 9 fordulós bajnokság jövőre háromszor látogat el hazánkba: 2005-ben április 24-én és szeptember 4-én  a Hungaroringen rendezik a bajnoki futam fordulóit, míg július 17-én a Pannóniaring ad otthont a sorozatnak. További újdonság még, hogy jövőre valószínűleg csak a cseh helyszíneken rendeznek 250-es versenyeket, továbbá elindul egy 600-as, Stocksport kategória is. A BR Organisation beszámolója szerint, az is biztosnak látszik, hogy az Endurance versenysorozat nem Európa Kupa néven, hanem Alpok-Adria Kupa néven fog lebonyolódni, 4 verseny alkalmával (kétszer Rijeka, Hungaroring, Brno).

A 2005-ös véglegesnek tekinthető naptár:

Forrás: BR Organisation

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »