Egy cirkusztól elszökött fehér tigris annyira megijesztette az autósokat New Yorkban, hogy több gépkocsi összeütközött. A metropolisz Queens nevű részében körülbelül egy órát járkált szabadon az állat, mire befogták.

Több autó is összeütközött New Yorkban, amikor egy fehér tigris kelt át egy főúton. Négy felnőtt és egy gyermek könnyebben megsérült a balesetben, és több autó összetört. A tigris a balesetet okozó átkelés előtt New York Queens nevű negyedében egy parkon ment végig, ahol nagyon megijesztette a piknikező embereket. Az állat senkit sem bántott, de többen nagyon megrémültek, mert közel ment az emberekhez.

A tigris a Cole Bros. Circus nevű floridai társulattól szökött meg, amikor egy kisebb ketrecből egy nagyobba próbálták áttenni. A hétéves és kétszáz kilós nagymacska közel egy órás sétája után került vissza ketrecébe. Miután a rendőrség körbevette, az állat idomára megjelent a helyszínen a ketreccel, ahová gond nélkül beterelte az állatot, amely hívő jelre magától sétált a rácsok közé.

A New York-i rendőrök a sikeres megoldás ellenére elégedetlenek, mert egyre többször kell állatokat kergetniük. Tavaly októberben például egy tigrist és egy alligátort kellett elvinniük egy manhattani lakásból, emlékeztet a CNN. Ezért a rendőrök most azt szeretnék, ha kiképzésükbe a vadállatok befogását is belevennék.