Kokaint ajándékozott csoki helyett

Vágólapra másolva!
Egy brit férfi halloweenkor összekeverte a zsebeit, és cukor és csoki helyett nyolc zacskó kokaint nyomott egy rendőr gyerekeinek a kezébe. Közmunkára és pénzbírságra ítélték, és még a kokain árát is elbukta.
Vágólapra másolva!

Cukor és csokoládé helyett véletlenül drogot adott halloweenkor három gyereknek egy 23 éves férfi Nagy-Britanniában, amiért hétfőn közmunkára ítélte a bíróság. A kokainnal megajándékozott gyerekek épp egy rendőr gyerekei.

Az általános iskolás testvérek igencsak elcsodálkoztak, amikor halloweeni kéregető körútjuk végén otthon kiöntötték zsákmányukat a zsákjukból, és az édességek között nyolc csomagocska kokaint találtak. Náluk jobban csak adományozójuk lepődött meg, aki miután becsukta a gyerekek mögött az ajtót, a zsebébe nyúlt, hogy elővegye a kokainját, ám helyette egy marék édesség volt a kezében.

Azonnal a gyerekek után eredt, akik azonban nem voltak egyedül: az apjuk elkísérte őket, és időközben már haza is vitte őket. Amikor a gyerekek rábukkantak a kokainra, a rendőr telefonált szolgálatban lévő kollégáinak, ők pedig azonnal intézkedtek.

A vádlott tárgyalása hétfőn volt. Százharminc óra közhasznú munka mellett büntetésül ki kell fizetnie a 145 fontos bírósági költséget. A kokainon további 200 fontot veszített.