Obamának öltözött nők vetkőztek Berlusconinak

Vágólapra másolva!
Az amerikai elnök mellett apácának, nővérnek, és egy ismert olasz ügyésznek is beöltöztek prostituáltak Silvio Berlusconi privát partijain annak a marokkói születésű nőnek az első nyilvános vallomása szerint, aki a gyanú szerint pénzért nyújtott szexuális szolgáltatásokat a volt olasz kormányfőnek.
Vágólapra másolva!

A marokkói születésű, Ruby becenéven ismertté vált Karima El Mahrough-nak pénteken abban a perben kellett újabb vallomást tennie, amelyben a volt kormányfő három segítőjét azzal vádolták meg, hogy prostituáltakat szolgáltattal Silvio Berlusconi korábbi olasz kormányfő számára. A három vádlott egyébként tagadja a vádakat. Egy másik perben a milliárdos Berlusconit egy kiskorú lány - az akkor 17 éves El Mahrough - prostitúcióra való kényszerítésével is megvádolták.

Obamának öltözött nők vetkőztek

Az AP hírügynökség értesülései szerint az idén húszéves El Mahrough pénteken azt vállotta a milánói bíróságon, hogy mintegy féltucat, a volt kormányfő által szervezett bulin vett részt, amelyek után háromezer eurós, vagyis közel kilencszázezer eurónak megfelelő fizetséget kapott Berlusconitól.

Forrás: MTI/EPA/Daniel dal Zennaro
Karima El Mahrough egy korábbi tiltakozó akcióján



El Mahrough vallomása szerint a volt olasz kormányfő bulijain nem csupán nővérnek vagy apácának öltözött lányok sztriptízeltek, egyes lányok Barack Obama amerikai elnök, illetve egy Berlusconi ellen fellépett ismert milánói ügyész maszkjában táncoltak szexuálisan meglehetősen provokatívan. A fiatal nő szerint azonban a táncosok csak alsóneműig vetkőztek le a partikon. A 2011-ben kitört botrány óta El Mahrough pénteken tanúskodott először nyilvánosan, bár a sajtónak már korábban is nyilatkozott az esettel kapcsolatban. Mind ő, mint Berlusconi tagadja, hogy valaha is létesítettek volna szexuális kapcsolatot.