Másodszor is eladná a szüzességét

Vágólapra másolva!
Egy japán vavő már 172 millió forintnyi dollárt fizetett, de vele nem volt szexuális kapcsolata a brazil hajadonnak.
Vágólapra másolva!

Árverésre bocsátja szüzességét egy 21 éves brazil nő, immár másodszor. Catarina Migliorini állítja, hogy nem volt viszonya azzal a japánnal, aki tavaly 780 000 dollárral (172 millió forint) licitált az ártatlanságára.

A fiatal nő, aki meztelenül állt modellt egy óriási rózsaszín mackóval a Playboy fotósának, most nyitotta meg VirginsWanted2.com (Szűz kerestetik) internetes oldalát, hogy a legtöbbet kínálónak eladja szüzességét.

"Még mindig szűz vagyok (...), soha nem volt senkivel viszonyom, és senki sem állíthatja az ellenkezőjét. Úgy döntöttem, saját weboldalt hozok létre, hogy ott licitálhassanak a szüzességemre" – mondja a brazil nő az oldalra feltett videofelvételen.

A fiatal nő, aki a honlapon szereplő videofelvételekkel zongoraművészi és tangótáncosi, sőt teniszjátékosi tehetségének is bizonyítékát adja, és közszemlére teszi napbarnított testének báját, legalább 1,5 millió realt (144 millió forint) szeretne kapni az "első éjszaka jogáért".

Az első árverésen, amely Justin Sisely amerikai filmes Virgins Wanted című dokumentumfilmjében is szerepelt, egy Nacu néven bejelentkező japán nyerte el a jogot 780 ezer dollárért, hogy Catarina Migliorini első szeretője legyen. A fiatal nő azonban kétségbe vonta az árverés korrektségét. Mint mondta, egy étteremben találkozott Nacuval, aki azonban nem az 53 éves férfi volt, akiről a rendező beszélt neki, hanem egy 21 éves japán férfi, így a megállapodásból végül semmi sem lett.

A VirginsWanted2 honlapon még 17 napig lehet licitálni. Eddig egy Clark néven bejelentkező 110 ezer, egy bizonyos White pedig 120 ezer dollárt kínált, mindketten az Egyesült Államokból. Az első kísérlet során 15 jelölt jelentkezett, többségében Brazíliából, de Indiából, Ausztráliából és az Egyesült Államokból is akadtak vállalkozók.