Vallomást tett a brit turisták egyik gyilkosa

Vágólapra másolva!
Egy burmai férfi bevallotta annak a két brit turistának a meggyilkolását, akiknek félmeztelen holttestére két hete találtak rá egy thaiföldi nyaralóhely strandján. A gyanúsított őrizetben van, de a letartóztatásához még várják a DNS-vizsgálat eredményét.
Vágólapra másolva!

A 24 éves brit fiatalember halálát fulladás és fejre mért ütés, az egy évvel fiatalabb lányét súlyos fejsérülések okozták. A lányt meg is erőszakolták, a rendőrök két különböző személyhez tartozó spermát találtak.

A rendőrök három burmai munkást vettek őrizetbe, és DNS-vizsgálatot végeztek rajtuk. Az eredményre ugyan még várni kell, de egyikük bevallotta a gyilkosságot – számolt be a Sky News.

Le akartak fizetni a rendőrök egy taxist

A thaiföldi hatóságokat nagyon aggasztotta, hogy a kettős gyilkosság elriasztja a külföldi turistákat, ezért mindent megtettek a tettesek kézre kerítésére – és egy kicsit túl is lőttek a célon.

A Phuket Gazette beszámolója szerint egy helyi taxisofőr azzal vádolta meg a rendőröket, hogy le akarták fizetni. Az lett volna cserében a dolga, hogy hamis vallomást tesz egy thaiföldi focicsapat tagjai ellen, akiktől szintén vettek a rendőrök DNS-mintát.