Bevándorlót vett feleségül az Oscar-díjas színész

Matthew McConaughey
Actor Matthew McConaughey, his wife Camila Alves, and children Vida Alves McConaughey (C) and Livingston Alves McConaughey (R) attend the ceremony honoring McConaughey with the 2,534th star on the Hollywood Walk of Fame, November 17 2014 in Hollywood, California. AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Matthew McConaughey a Twitteren köszöntötte az Egyesült Államok legújabb állampolgárát  – aki történetesen a felesége. 
Vágólapra másolva!

A brazil Camila Alves 19 évesen, bevándorlóként érkezett az Egyesült Államokba, pontosan 14 évvel később pedig végre letette az állampolgári esküt.

„Gratulálok az amerikai állampolgárságodhoz Camila – egy újabb nagyszerű amerikai” – írta a büszke férj a Twitterre. Az üzenet mellé Matthew McConaughey egy fotót is rakott, amelyen három gyermekükkel együtt mosolyognak.

Az Oscar-díjas színész felesége földművelő családba született Brazíliában, de amikor 15 évesen meglátogatta Kaliforniában élő nagynénjét, úgy döntött, nem megy vissza.

Cselédből modell

Bár alig beszélt angolul, cselédként kezdett el dolgozni.

Később takarított és éttermekben felszolgált.

Végül sikeres modell lett belőle.

„Az édesapám mindig azt mondta:

– mesélte egy korábbi interjúban Camila.

Matthew McConaughey és Camila Alves kisebbik gyermeikkel Forrás: AFP/Robyn Beck

Üzenet a rajongóknak

A háromgyermekes édesanya az állampolgársági eskü után a rajongóinak is üzent.

„Nézzétek, min mentem keresztül. Hatalmas büszkeséggel és megtiszteltetéssel tölt el, hogy boldogan elmondhatom: amerikai útlevelem van. Annyira tisztelem és értékelem ezt az országot” – írta.

Camila és Matthew 2012-ben, hat év együttjárás után házasodott össze. Már az esküvő előtt volt egy fiuk és egy lányuk, a legfiatalabb gyermekük pedig 2012 decemberében született.