Rogán : Juhász Péter az elítélt bűnöző, Portik samesza

Vágólapra másolva!
Nyilvánvaló, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke "Portik Tamás elítélt bűnöző samesza", rendszeres kapcsolatot tartanak és összejátszanak azért, hogy lejárassák. Ezt mai sajtótájékoztatóján mondta Rogán Antal, ahol bejelentette, hogy emiatt nem megy el a Juhász Péter ellen indított személyiségi jogi pere délutáni tárgyalására, de keresetét fenntartja.
Vágólapra másolva!

Rogán Antal azt mondta, a másfél éve húzódó személyiségi jogi pert az Együtt alelnökének "2-2,5 éve kitartóan folytatott rágalmazási hadjárata" miatt indította. Megfontolta, hogy elmenjen-e a mai tárgyalásra, de az elmúlt hónapokban számára nyilvánvalóvá vált, hogy "Juhász Péter nem más, mint Portik Tamás elítélt bűnöző samesza", ezért távolmarad. Felperesként ehhez joga van - tette hozzá. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy keresetét minden körülmények között fenntartja.

Arról is beszélt, hogy a sajtóban kiderült, hogy Portik Tamás és Juhász Péter rendszeres rendszeres kapcsolatot tartanak egymással azzal a céllal, hogy összejátszanak a lejáratása érdekében. Portik Tamással soha nem találkozott, vele sem üzleti, sem magántermészetű kapcsolata nem volt, soha nem is kapott, így természetesen nem is fogadott el tőle semmit - mondta.