Megerőszakolt egy taxisofőrt egy nő

Brittany Carter 
Letartóztatták Brittany Cartert, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy taxisofőrt. A nő január végén, hajnali fél ötkor hívott egy findlay-i hotelhez taxit magának, Cory Jackson nevű bűntársának és egy harmadik, meg nem nevezett
Letartóztatták Brittany Cartert, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy taxisofőrt. A nő január végén, hajnali fél ötkor hívott egy findlay-i hotelhez taxit magának, Cory Jackson nevű bűntársának és egy harmadik, meg nem nevezett személynek.
Vágólapra másolva!
Egy nő Ohióban megerőszakolt, majd kirabolt egy taxisofőrt. A nő barátja segített neki, késsel fenyegette a sofőrt.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Brittany Carter hajnalban hívott taxit magának és 20 éves barátjának, Corey Jacksonnak egy findlay-i hotelhez. A taxisofőr egy 29 éves férfi volt.

Miután beszálltak a kocsiba, a nő megerőszakolta a sofőrt, amiben a barátja segített neki. Ő mindvégig egy kést tartott a sofőr torkához.

A pár ezután ki is rabolta a taxisofőrt, 32 dollárt loptak el tőle, majd elmenekültek.

Brittany Carter, aki megerőszakolt egy taxisofőrt Forrás: Hancock County Jail

Az eset január 28-án történt, a sofőr azonnal jelentette a támadást. A rendőrök március 10-én tartóztatták le a nőt. Azt mondták, nem tudni, miért tette – írja a BBC.

A nő most került bíróság elé, nemi erőszak és rablás miatt kell felelnie. Egyébként 2016-ban egyszer már vádat emeltek ellene kábítószer birtoklása miatt.

A nő társa még szabadlábon van, de a rendőrség parancsot adott ki a letartóztatására. Őt rablással és nemi erőszakban való segédkezéssel vádolják.

A New York Post szerint még egy férfi volt a kocsiban, őt még keresik.