A Kártyavár stábja két hétig még kapja a fizetést, aztán nem tudni mi lesz

Robin Wright és Kevin Spacey a Kártyavár című sorozatban
Robin Wright és Kevin Spacey a Kártyavár című sorozatban. A Netflix internetes műsorszolgáltató és a gyártással megbízott cég nem hajlandó tovább szerepeltetni a sorozatban a molesztálási ügybe keveredett főszereplőt, Kevin Spaceyt.
Vágólapra másolva!
A Kártyavár című népszerű amerikai tv-sorozat stábja két hétig még kapja a fizetését, de még nem tudni, hogy végül is elkészül-e az utolsó, befejezetlen évad, a hatodik, amelyben a Netflix internetes műsorszolgáltató és a gyártással megbízott cég nem hajlandó szerepeltetni a molesztálási ügybe keveredett főszereplőt, Kevin Spaceyt.
Vágólapra másolva!

A Baltimore Sun című lap szerint a gyártó,

a Media Rights Capital (MRC) produkciós cég elektronikus levélben értesítette a stáb tagjait, hogy a kényszerszünet ellenére december 8-ig folyósítja a járandóságukat, és a továbbiakról e határidőig kapnak értesítést.

Robin Wright és Kevin Spacey a Kártyavár című sorozat főszereplői. A Netflix internetes műsorszolgáltató és a gyártással megbízott cég nem hajlandó tovább szerepeltetni a tv-sorozatban a molesztálási ügybe keveredett főszereplőt, Kevin Spaceyt. Forrás: Netflix

Az elmúlt két hónap olyan próbatétel elé állította a stáb tagjait, amilyet senki sem láthatott előre - jegyzi meg a köremail, amely hangoztatja, hogy "a produkció több egyetlen személynél".

Egyébként a hatodik évadot a marylandi Baltimore térségében forgatják, és a produkción 250-300 ember dolgozik.

A tv-sorozatban Spacey alakítja a főszereplőt, egy skrupulusok nélküli amerikai elnököt.

Az 58 éves filmsztárt mások mellett a Kártyavár nyolc munkatársa vádolta meg szexuális zaklatással.