Hat ápolónő halt meg egy balesetben Szlovákiában

szlovákiai buszbaleset
A szlovák mikrobuszban 8-an utaztak. A helyszínen a sofőr és 6 ápolónő azonnal szörnyethalt.
Vágólapra másolva!
Hét ember meghalt egy közúti balesetben Szlovákiában, Privigye (Prievidza) közelében szombat reggel. Egy sérült életéért még küzdenek az orvosok.
Vágólapra másolva!

Mikrobusz ütközött össze teherautóval.

A kisbusz vezetőjén kívül a busz hat, 28 és 47 év közötti női utasa halt meg,

egy hetedik nőt életveszélyes állapotban vittek kórházba. A teherautó sofőrje könnyebben sérült meg.
A mikrobusz utasai Ausztriából utaztak haza, ahol ápolónőként dolgoztak.

A bumm.sk a katasztrófavédőket idézve azt írta, hogy a kamion egy Opel Vario mikrobusszal ütközött, amely a baleset következtében lecsúszott az útról, és felborult.

Jozef Minár, az egészségügyi mentőszolgálat műveleti központjának munkatársa hozzátette, hogy a helyszínen egy 34 éves, egy 47 éves és egy 28 éves nő, valamint egy 58 éves férfi vesztette életét, valamint további három ember, akik a gépjárműbe szorultak, egyelőre nem tudták őket azonosítani.

A helyszínre érkezett Tibor Gašpar országos rendőrkapitány, valamint pszichológusok is, akik segítséget nyújtottak az áldozatoknak és a baleset szemtanúinak, valamint a hozzátartozók rendelkezésére állnak.

A baleset okait még nem állapították meg. Zajlik a személyek azonosítása. A pszichológusok nemcsak a hozzátartozóknak, de szükség esetén a helyszínen tevékenykedő rendőröknek is segítséget nyújtanak - mondta Gašpar.