Megégette és egy kábellel halálra verte 13 hónapos kisfiát egy migránspár Franciaországban

2018.10.15. 18:04

Halálra kínozta alig egyéves kisfiát egy migránspár Franciaországban, az egyik legszebb francia történelmi városban, Reimsben. Az anyának semmilyen legális irata nem volt, a rendőrség azt sem tudja, mikor és hogy érkezett Franciaországba. Róla annyit tudni, hogy Elefántcsontparton született. Az apa mauritiusi. Ő mindent az anyára fogott, azt állította, hogy az anya nevelte a gyereket, ő sohasem foglalkozott vele. Egyikőjük sem dolgozott, sohasem volt legális munkájuk Franciaországban.

A Le Figaro információi szerint maga a házaspár hívta a mentőket, mondván, hogy rosszul van a gyerekük. Kórházba vitték, de néhány óra múlva meghalt, a migránspárt letartóztatták.

A reimsi székesegyházForrás: commons.wikimedia.org

A kisfiún rengeteg sérülés volt, kiderült, hogy többször meg is gyújtották. Valószínűleg egy elektromos kábellel verték agyon. A 13 hónapos kisfiú mindössze 6 kiló volt, kórosan alultáplált.

Az anya azt állította, hogy csak néhány pofont adott - a még egyszer tehát: 6 kilós, 13 hónapos - babájának. Ahogy fogalmazott, nevelő célzattal. Azt tagadta, hogy módszeresen és rendszeresen kínozta a szerencsétlen gyereket. Az is egyértelmű, hogy éheztették. Ezzel kapcsolatban az anya azt mondta, hogy tradicionális afrikai ételekkel és módszerekkel táplálta.

A migránspárnak volt egy 4 éves gyereke, de azt elvették tőlük, mert őt is kínozták. Az nem derült ki, hogy hagyhatták az újszülöttet a párnál, már amennyiben egyáltalán tudtak az újszülöttről a hatóságok. Ami biztos: az anya minden legális papír nélkül élt Franciaországban, senki nem tudja, mikor és hogy érkezett. Az is biztos, hogy egyikőjük sem dolgozott sohasem.