Felmosóvödörrel akartak megverni egy McDonald's-alkalmazottat Philadelphiában - videó

Philadelphia, McDonald's, bántalmazás
Vágólapra másolva!
Egy olyan felvételt tett közzé a philadelphiai rendőrség, melyen az látszik, ahogy fiatalok egy McDonalds-alkalmazottat akarnak megverni egy felmosóvödörrel. Nem ez az első eset, Chicagóban már pert is indítottak az állandó veszélyérzet miatt.
Vágólapra másolva!

A felvételen az látszik, ahogy az egyik támadó

rádobja az alkalmazottra a vödröt, majd később a másik is az arcába vágja.

A rendőrség a Youtube csatornán osztotta meg a videót, ahol segítséget kérnek a gyanúsítottak azonosításához - írja a Fox News.

Az incidens - mely az éttermen kívül folytatódott - múlt szerdán történt.

Az áldozatot egy kővel arcon csapták, mielőtt többször megütötték és megrúgták.

A Fox News korábban arról számolt be, hogy ugyanazon a helyszínen egy másik alkalmazottat is megtámadott fiatalok egy csoportja, akik ingyen akartak ételhez jutni. Miután a női alkalmazott nem adott nekik, az éttermen belül és kívül is bántalmazták.

Az áldozatot az étterem parkolójában találták meg eszméletlenül.

A felvételt egy nappal azután hozták nyilvánosságra, hogy az egyik chicagói McDonald's munkavállalói az állandó fizikai erőszaktól való fenyegetettség miatt pert indítottak, mert szerintük a vállalat fogalalkozik eleget alkalmazottainak védelme érdekében.

A chicagói rendőrségre naponta több hívás is érkezik az éttermek dolgozóitól. A bejelentések között szerepel a bántalmazásokon kívül szexuáliszaklatás is.