Migráns erőszakolt meg egy másik migránst Párizsban

megkezdték a párizsi migráns sátortáborok felszámolását
Workers arrive to clean up the Millenaire migrants makeshift camp along the Canal de Saint-Denis near Porte de la Villette, northern Paris, following its evacuation on May 30, 2018. More than a thousand migrants and refugees were evacuated on early May 30, 2018 from a makeshift camp that had been set up for several weeks along the Canal. / AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Saját társa erőszakolt meg egy fiatal afgán migránst hétfőn éjszaka. Egy autópálya-körgyűrű hídja alatt aludt egy sátorban, álmában erőszakolta meg a mögötte fekvő másik migráns.
Vágólapra másolva!

A migránstábor egyik sátrában füves cigarettát szívott a később megerőszakolt migráns, majd elaludt.

Éjszaka iszonyatos fájdalomra ébredt, valaki letolta a nadrágját, és megerőszakolta.

A társa mögötte feküdt. A megerőszakolt migráns a rendőrségre ment, de mire visszaért a sátorhoz a rendőrökkel, az erőszakoló már nem volt sehol. Még mindig keresik.

Párizsi sátortábor egy korábbi felvételen Forrás: AFP/Gerard Julien

Az Origo korábban beszámolt arról, hogy az illegális migránsok visszatértek a párizsi külvárosi hidak alá. Sátrakban, emberhez nem méltó körülmények között élnek annak ellenére, hogy a bevándorláspárti Emmanuel Macron elnökké választásakor arra tett ígéretet, hogy megoldja ezt a kérdést, és méltó elhelyezést biztosít mindenkinek.

Macron azt mondta, hogy nem akar 2017 végétől utcán élő nőket, férfiakat látni.

Ehhez képest becslések szerint napokon belül több mint 4000 migráns lesz újra a párizsi utcákon.