Veszekedés közben, egy iskolai buliban szúrta mellkason osztálytársát egy 16 éves fiú. A diáklány semmit nem árult el otthon, egyenesen a szobájába ment, hogy kiheverje a súlyos sérülést. Azonban éjjel rosszabbodott az állapota, másnap reggelre pedig a kórházban meghalt.

A 15 éves diáklányt, Elizabeth Kindsfatertre

állítólag azért támadt rá a fiú, mert beszólt az egyik barátjának, ő pedig meg akarta védeni. Dühében azonban nem gondolkozott azon, hogy valami békésebb megoldást válasszon.

Végül tömegverekedéssé fajult a vita, a helyi hírek szerint három, fiúkból és lányokból álló baráti társaság esett egymásnak.

Mint kiderült, a fiúk ittak a verekedés előtt, a lánytársaságról egyelőre ez nem bizonyított.

A lány súlyos sérülése ellenére hazavonszolta magát, és azonnal lefeküdt, azt gondolta, másnapra kiheveri a fájdalmakat. Szüleinek nem szólt semmit a sérülésről, sem a verekedésről. 

Éjszaka a lány állapota romlott, ezért kórházba vitték, de ekkor már az orvosok sem tudták megmenteni az életét.

A rendőrök másnapra

elfogták a lány gyilkosát, egy 16 éves fiút, aki, mint kiderült, egy éles pengével metszette át a lány mellkasát.

A rendőrök megtalálták nála a pengét, amit lefoglaltak, és átadták a szakértőknek elemzésre.

A gyilkosság néhány nappal egy másik tragédia után történt Oroszországban. Korábban egy biztonsági kamera által rögzített videófelvétel árasztotta el az internetet, melyen tisztán látszott, ahogy egy híres professzor meggyilkolja titkos szeretőjét, majd a folyóba dobálja a diáklány holttestének maradványait.

A 63 éves történész, Oleg Sokolov lelőtte, majd feldarabolta a 24 éves egyetemista lányt, Anastasia Yeschenko-t.

Az idős professzort gyilkosság miatt 15 év börtönre ítélték - írja a Mirror.