Betörtek a híres angol focista házába, machetékkel támadtak a családjára

2019.11.26. 16:59

Fényes nappal törtek be a Leicester City-ben játszó focista, Demarai Gray házába. Párja és a hathetes babájuk otthon volt. A rablók pénzt követeltek, miközben machetékkel fenyegették meg a 22 éves nőt.

A fiatal nő sokkot kapott, amikor egy reggel arra ébredt, hogy négy felfegyverzett férfi áll szobája küszöbén, miközben ő meztelenül fekszik az ágyban a kicsivel.

Halálra rémültem!" – mondta a bíróságon az angol bajnokság második helyén álló csapat játékosának barátnője, Emma Hickman.

Aludtam. Valaki bejött a hálószobába. Felnéztem, és egy férfi állt ott hatalmas késsel a kezében. Ruha sem volt rajtam, magamra húztam a takarót. Azt mondták, ne merjek mozdulni, és mondjam meg, hol van a pénz"

- idézte fel a történteket.

A rablók 24 ezer fontot, átszámítvatöbb, mint 9 millió forintot találtak az egyik fiókban, emellett értékes ékszereket, köztük Emma Rolex óráját is magukkal vitték.Majd a pasid vesz neked másikat" – közölte az egyik rabló, aki a társaival együtt a Google térkép segítségével szerezte meg a focista családjának lakcímét.

Mindannyian fel voltak fegyverkezve, egyikük kezében egy narancssárga machete volt, akkora, mint egy kard. Azt mondták, a barátom bandatag volt, és megkérdezték, mikor jön haza – tette hozzá a nő.

A rablást rögzítette a lakás biztonsági kamerája. A felvétel alapján egy 34 éves férfit és a 18 éves fiát vádoltak meg rablással, emellett egy 19 éves férfi is az ügy gyanúsítottja lett  -írta meg a Dailymail.