Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Giuliani: Biden hazudott, tudnia kellett fia korrupciós ügyeiről

Hunter és Joe Biden
Vágólapra másolva!
Nem mondott igazat Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje a legutóbbi elnökjelölti televíziós vitán, amikor arról beszélt, hogy semmit sem tud fia, Hunter Biden korrupciógyanús  ügyeiről - mondta Rudy Giuliani, New York volt polgármestere. Donald Trump ügyvédje szerint a baloldali média és az FBI is mindent megtett, hogy elhallgassák a Joe Bidenhez is köthető botrányos ügyeket. 
Vágólapra másolva!

A média és az FBI mindent elkövetett, hogy eltussolja Joe Biden fiának korrupciógyanús ügyeit - minderről Rudy Giuliani, Trump ügyvédje beszélt a Newsmaxnak. Giuliani szerint hamisak Biden azon állításai, miszerint semmilyen információi nem voltak fiának ténykedéseiről.

- mondta Giuliani. Tony Bobulinski, Hunter Biden volt üzleti partnere a múlt héten megerősítette, hogy ő egyike az e-mailekben említett személyeknek.

Hunter és Joe Biden ügyeit a média megpróbálta elhallgatni Forrás: Origo

Bobulinski a múlt héten arról beszélt, hogy számos beszélgetés volt Joe és Hunter Biden között Hunter külföldi üzleti interakcióiról. Giuliani szerint mindez egyértelműen azt bizonyítja, hogy Biden hazudott az elnökjelölti vitán is, amikor tagadta érintettségét fia ügyeiben.

Giuliani elmondása szerint az egyik e-mail azt mutatja, hogy Joe Biden és családja részt vett a kínai kommunisták részvételével egy üzletben.

Miről szól Bidenék kínai üzlete?

Ahogy arról az Origo már beszámolt, Hunter Biden a Kínai Kommunista Párt oligarcháival is kötött jövedelmező bizniszeket. Az első ügylet megkötésére 2013 decemberében került sor, amikor Joe Biden Barack Obama alelnökeként Pekingben hivatalos látogatást tett.

Az alelnököt elkísérte Hunter is, aki

1,5 MILLIÁRD DOLLÁR ÉRTÉKBEN KÖTÖTT BEFEKTETÉSI MEGÁLLAPODÁST A CSALÁDI CÉGÜK NEVÉBEN A KÍNAI JEGYBANK (AMELY ÁLLAMI KÖZPONTI BANKKÉNT MŰKÖDIK) EGYIK FIÓKINTÉZMÉNYÉVEL.

Továbbá 2017 augusztusában Hunter Biden a már említett CEFC China Energy Co.-t felerészben birtokló Ye Jianmingvel is kötött egy rendkívül jövedelmező üzletet, amely

ÉVI TÖBB MINT 10 MILLIÓ DOLLÁR HASZONNAL JÁRT VOLNA A BIDEN CSALÁD SZÁMÁRA.

Eddigi sajtóértesülések alapján

ez volt az a biznisz, amelyről Tony Bobulinski beszélt.

Ye Jianming amúgy kapcsolatban állt a kínai katonai és polgári hírszerzéssel is, vagyonát pedig a kommunista vezetéssel ápolt kiváló viszonyának köszönhette.

JIANMING AZONBAN NEMSOKÁRA KEGYVESZTETTÉ VÁLT PEKING SZEMÉBEN, 2018 LEGELEJÉN LETARTÓZTATTÁK,

azóta semmit nem lehet róla tudni, a CEFC China Energy Co. pedig 2020 elején csődöt jelentett.

A Videán elindult a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a hatodik videó:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről