Véget ért az Ahmed testvérek londoni ámokfutása

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség azt a londoni muszlim migráns hátterű testvérpárt, akik számtalan védtelen nőt erőszakoltak meg és raboltak ki. Egyikük 16 év börtönt kapott – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Az Ahmed testvérek néven hírhedté vált testvérpár, Nazmul és Selim London Camden negyedében folytatták tevékenységüket, mely javarészt védtelen nők megerőszakolására, majd kirablására irányult.

Az elkövetők gyakran taxisofőrnek álcázták magukat, majd a nemi erőszak után elvették áldozataik értéktárgyait,

mint a telefonjukat vagy bankkártyájukat, melyről pedig jelentős, több ezer fontos összegeket emeltek le.

A Metropolitan Rendőrség jelentése szerint

a párost egy 20 év körüli áldozatuk buktatta le, aki bedrogozva ébredt egy hotelszobában arra, hogy Nazmul éppen megerőszakolja.

"Nazmul és Selim Ahmed szexuális bűnözők, akik szándékosan céloztak meg védtelen nőket, hogy megerőszakolják és kirabolják őket" - fogalmazott a rendőrség nyomozója. Rámutatott, hogy csapatával részletesen kivizsgálták a testvérpárhoz köthető eseteket, és elsöprő bizonyítékaikat így nem tudták megcáfolni.

Megköszönte továbbá azon négy nőnek, akik vállalták, hogy tanúskodnak ellenük, és kérte a többi áldozatot is, hogy tegyék ugyanezt.

A bíró a fiatalabb testvért "ragadozóként" jellemezte, és nemi erőszak, erőszakos penetráció, lopás, csalás és pénzmosás vádjával 16 év börtönbüntetésre ítélte.

Az idősebb Selimet emberrablással és nemi erőszakkal vádolják, és május 22-én áll majd bíróság elé.

A Breitbart ugyanakkor arra is rámutat, hogy az Egyesült Királyságban bevett gyakorlat a bűnözőket elengedni a büntetésük letöltésének felénél, és egyelőre nem kaptak kielégítő választ arra vonatkozólag, hogy ez nem lesz így az Ahmed testvérek esetében is.