Szélsőséges baloldali aktivisták megrongálták Viktória királynő szobrát

Vágólapra másolva!
Rabszolgatulajdonos, rasszista, BLM - ezekkel a feliratokkal gyalázták meg a Black Lives Matter (BLM) aktivistái Viktória királynő londoni szobrát. Mint ismert, a kezdetben a feketékkel való egyenlő bánásmódért küzdő, majd Soros György markában kikötő szervezet az egyik legfontosabb szereplője a rongálásba, és gyújtogatásba torkolló amerikai tüntetéseknek. A hétvégén Sir Winston Churchill, korábbi brit miniszterelnök szobrát becstelenítették meg. 
Vágólapra másolva!

A Black Lives Matter aktivistái a

rabszolgatulajdonos, a rasszista, és a BLM szavakat fújták Viktória királynő szobrára, zöld festékkel.

Pedig az 1837 és 1901 között uralkodó Viktória királynőről (Viktória királynő és Abdul címen) még egy propagandafilmet is készítettek a közelmúltban, amelyben az alkotók éppen azt próbálták bemutatni, hogy milyen jól viszonyult a más kultúrákból érkezőkhöz. Ezek szerint ez nem jutott el a BLM tagjainak tudatáig.

Úgy látszik, semmi sem szent a szervezet aktivistái számára. Ahogyan az Origo hétfőn beszámolt róla, a hétvégén két alkalommal is megrongálták Sir Winston Churchill, brit konzervatív miniszterelnök második világháborús szobrát. Jelzésértékű, hogy az antifák és a BLM-aktivisták éppen a szövetséges erők második világháború során történt normandiai partraszállása évfordulójára (D-Day) időzítették a szoborrongálást, ami hatalmas felháborodást keltett a britekben.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy az amerikai radikális baloldali tiltakozásoknak két fő szervezője van, a Black Lives Matter és az Antifa. Mindkét szervezet egyértelműen köthető Soros Györgyhöz. Előbbiről a Washington Times írta meg, hogy legalább 33 millió dollárt kapott az alapítványától.

Szintén hírt adtunk arról, hogy miután egyre egyértelműbb, hogy Soros áll az erőszakos tüntetések mögött, a Wikipédián váratlanul eltűnt a BLM neve a Soros által támogatott szervezetek listájáról. Ebből arra lehet következteti, valakik nagyon nem akarják, hogy kiderüljön, ki mozgatja a szálakat.