Soros Györgyöt bírálta az egyik legnevesebb republikánus politikus, lekeverték élő adásban

Vágólapra másolva!
A Fox News amerikai hírcsatornán lekeverték Newt Gingricht, az amerikai képviselőház volt elnökét, republikánus politikust, mert arról beszélt, hogy Soros György a vagyonával akarja megreformálni az amerikai igazságszolgáltatást úgy, hogy minél nagyobb teret kapjanak a baloldali kerületi ügyészek. A dolog azért érdekes, mert a Fox News nem demokrata szimpatizáns csatorna, úgy tűnik azonban, ők is félnek Sorostól. Mára az Egyesült Államokban a Newsmax lett Donald Trump politikájának igazi támogatója.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy a Fox News egyik műsorában lekeverték a neves republikánus politikust, Newt Gingricht, miután arról beszélt, hogy

Soros György rengeteg pénzt fektet az amerikai igazságszolgáltatásba, így segítve elő többek között a baloldali beállítottságú ügyészek előrejutását.

Hozzátette azt is, hogy a baloldali ügyészek rendőrellenesek, nem hajlandóak a bűnelkövetőket börtönbe zárni, ami a demokrata vezetésű városok közbiztonságának romlásához vezet. A politikus ezután arról beszélt, hogy épp előző nap engedtek szabadon egy bűnözőt, akit két gyilkosságért keresnek New Yorkban. Ennél a pontnál a két másik vendég, Melissa Francis és Marie Harf politikai elemzők Gingrich szavába vágtak, aki a gondolatát már nem tudta befejezni, majd a műsorvezető lekeverte az adást. Francis a politikus szavait azzal kommentálta, hogy

kolléganője, Harf pedig helyeselt.

A műsorvezető később apró incidensként értékelte a történteket.

– mondta Dick Morris politikai elemző, a Fehér Ház tanácsadója a Newsmax csatornán. Mára már ez a csatorna lett az amerikai elnök politikájának valódi támogatója, ahogy látjuk, a Fox Newsnál is tartanak Soros Györgytől.

Az amerikai elnök már korábban a Newsmax nézésére buzdított

Donald Trump már korábban jelezte, hogy a Newsmaxből érdemes tájékozódni.

- írta egy Twitter-bejegyzésében nyáron.

Nem újdonság, hogy Soros ügyészeket pénzel

Az amerikai Breitbart az esettel kapcsolatban felidézte, hogy már 2018-ban ismert volt, hogy

Soros György „progresszív" ügyészeket pénzel,

főként Észak-Kaliforniában. Úgy tudják, hogy országszerte legalább 21 olyan kerületi ügyész van, akik a milliárdos érdekeit képviselik. Fény derült olyan ügyekre is, amikor a spekuláns egyszerű baloldali aktivistáknak segített pozícióba kerülni.