A Newsmax tulajdonosa szerint egyesek lázadásokra készülnek Trump győzelme esetén

Donald Trump, Michigan, Lansingban
Lansing, 2020. október 27. Az újraválasztásáért induló republikánus Donald Trump amerikai elnök egy kampányrendezvényre érkezik a Michigan állambeli Lansingban 2020. október 27-én. Az elnökválasztást november 3-án tartják az Egyesült Államokban. MTI/AP/Evan Vucci
Vágólapra másolva!
A közvélemény-kutatások az előző választások során is félrevezetőek voltak, sokak szerint Donald Trump fog nyerni – mondta Christopher Ruddy, a Newsmax vezetője a HírTV-nek.
Vágólapra másolva!

A HírTV amerikai partnercsatornájának, a Newsmaxnek a vezérigazgatója, Christopher Ruddy volt az amerikai elnökválasztási műsor vendége. A Newsmax az egyik legsikeresebb amerikai konzervatív televízió és internetes újság. Tulajdonosa, Christopher Ruddy amellett, hogy egy elismert politikai újságíró, nagyon jó barátja Donald Trump amerikai elnöknek. Egy nappal a választás előtt őszintén beszélt az elnökhöz fűződő barátságáról, a választási esélyekről és az amerikai médiaviszonyokról.

Christopher Ruddy arról is beszélt, hogy egyes nagyvárosokban készülnek a lázadásokra, ha nem Joe Biden nyer. A közvélemény-kutatások az előző választások során is félrevezetőek voltak, sokak szerint Trump fog nyerni - tette hozzá. Mindez a közvélemény-kutatókat arra sarkallja, hogy sok a rejtőzködő Trump-szavazó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!