Több százszor megerőszakolt egy négyéves kislányt, két év után szabadult

Vágólapra másolva!
Sarah Reagant nemrég telefonon értesítették, hogy az őt többször is megerőszakoló John Barbourt aznap reggel kiengedték a börtönből, és visszaköltözik abba a városba, ahol ő is él - írja a Bors a Daily Record információi alapján.
Vágólapra másolva!

A férfit még 2018-ban ítélték el, de csak egész enyhe börtönbüntetést kapott, miután kiderült, hogy körülbelül

egy éven keresztül több százszor is megerőszakolta az akkor 4 éves Sarah Reagant.

A férfi ekkor 19 éves volt. Barbour ekkor Reaganék házában lakott.

Az erőszaktevő pedofil most fogja ünnepelni az 56. születésnapját - valószínűleg a családja körében, miközben Reagan máris annyira retteg, hogy nem meri elhagyni a lakását.

Nem igazságos, hogy az erőszaktevők, miután letöltötték a büntetésüket, visszaköltözhetnek oda, ahol azok élnek, akinek az életét megnyomorították - magyarázta felháborodva a nő, aki most szeretné figyelmeztetni az aberdeen-i szülőket is, hogy egy pedofil visszatért a skót városba.

"Az a férfi tönkretette az életemet. Itt én vagyok az, aki életre szóló büntetéssel kell, hogy éljen, az ő néhány éves börtönbüntetése csak egy vicc volt - tette hozzá.

A négyéves börtönbünetetéséből mindössze kettőt kellett letöltenie.

- Mondtam a rendőrnek, aki felhívott, hogy szólhatott volna előző este, mert mi van, ha már akkor reggel belebotlok az egyik boltba.

Barbour nem vallotta bűnösnek magát, nem mutatott semmi megbánást, a családja végig mellette állt, ő pedig végig ragaszkodott ahhoz, hogy ártatlan.