Betörés közben állt neki pizzatésztát készíteni egy férfi Kaliforniában. Két órát töltött az étteremben, ahonnan készpénzt, szerszámokat és elektronikai eszközöket lopott el.

Betört egy férfi a kaliforniai Fullerton egyik pizzériájába a múlt héten, ahonnan 500 dollárnyi készpénzt, elektronikai cikkeket, szerszámokat és egy rekesz sört lopott el, de távozáskor még az étterem autóját is ellopta.  A biztonsági kamerák felvétele szerint azonban éhes is lehetett, ugyanis a rablás közben nekiállt pizzát készíteni  - számol be az esetről a Fox News.

A betörő ráadásul nagyon higiénikusan járt el: a felvételen látható, hogy még gumikesztyűt is húzott,  mielőtt kissé bizonytalan mozdulatokkal dolgozni kezdett a tésztával.

A férfi a rabláshoz egy játékpisztolyt vitt magával, és állítólag összesen körülbelül két órát töltött az étteremben. Az ugyan nem derült ki a cikkből, hogyan sikerült a pizzakészítés neki, az viszont biztos, hogy a betörés nem volt számára kifizetődő, mert később a rendőrök azonosították és letartóztatták.